0

Castoreum Miski

kunduz miski if esans

 

Castoreum Misk  

Kunduz yağı nedir, kunduz miski,  Castoreum Misk hakkında genel bilgiler. Kunduz miski ne işe yar, Castoreum Misk detaylar aşağıda:

Kunduz (Castoreum) Miski 

Kunduz  misk hakkında...

Kunduz Yağı Nedir?


Castoreum (KUNDUZ) Miski birçok alanda kullanılan değerli yağlardan biridir. Özellikle misk yapımında bazı işlemler sonucunda elde edilir.

Bazı üst sınıf parfümlerin genelinde kunduz miski kullanıldığı bilinmektedir. Castoreum Miski (kunduz yağı) pelvis ve kuyruk tabanı bölgesinde bulunan bir çeşit keseden saf hali işleme tabi tutularak elde edilir ve bu şekilde misk elde edilmiş olur.



Kunduz kozmetik sektöründen tutun esans, yağ vs birçok alanda rağbet görmektedir. Diğer (ceylan) miski ile arasında tek fark diğerinin daha nadir ve zor bulunması ve maliyeti yüksek olması kunduzun ise  orta seviyede daha fazla bulunmasıdır. Elbette  ceylan miski ile kunduz miski arasındaki bileşenlerde fark vardır.

Misk çeşitleri çoktur. En çok bilinen ve hakikisini her yerde bulmakta zorlanacağınız (ceylan kesesinden elde edilen ) ceylan (geyik) miskidir. Kunduz miski ile  ceylan miski bir arada özellikle  yoğunlaştırmak içinde kullanılır. Birbirleri ile çok uyumludur. Tek başına da kullananılabiliceği gibi özel parfüm ve koku  severler için kunduz vazgeçilmezdir.


Kunduz (Castoreum Misk) Nasıl Kokar?


Saf Castoreum Misk deri notası, meyvemsi, tatlı rahiya ile vanilyaya yakın kokusu ile birçok nüanslar içermektedir. Bekletildikçe daha güzel bir rahiyaya ulaşan bu misk hem uygun hem kaliteli olduğunu bildirmekte fayda vardır.





ads
Natürel - Doğal ve istediğiniz herhangi bir (Esans, Koku, Parfüm ve Özel Tasarım) istekleriniz için bize ulaşabilirsiniz. iletisim@ibrahimfirat.net ibo.firat@gmail.com TLFWhatsApp0531 289 87 39 (İbrahim Fırat "ANA İLETİŞİM" ) 



Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Ana Sayfa